Financieringen

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook nancieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? Vier goede redenen waarom nanciering voor jou voordelig is:

 

1. Het helpt liquiditeit te behouden.

Financiering spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank, want een goed presterende salon heeft haar prijs. Dit kost liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskrediet. Financiering heeft daarentegen geen invloedop de kredietruimte bij nanciële dienstverleners en belast ook je balans niet.

De apparaten blijven namelijk eigendom van de nancieringsmaatschappij zodat - anders dan bij koop - de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde en eigen vermogen tot investeringskapitaal niet in je nadeel verandert. Onder de streep betekent dit: je gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd je kredietwaardigheid, je balanscijfers en daarmee ook de rating van je bedrijf.

 

2. Biedt zekerheid op het gebied van planning.

Het nancieren van innovatieve salonapparatuur/inrichting betaalt zich uit. De reden hiervoor: je betaalt pas wanneer de tech- nologie in je bedrijf zich uitbetaalt. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaal je regelmatige termijnen - met opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de apparatuur worden bereikt.

Zo breid je direct jouw investeringsmogelijkheden uit. Naast dit pay-as-you-earn-voordeel heb je ook nog zekerheid wat bet- reft planning. De constante maandelijkse termijnen zijn een vast calculeerbare kostenpost in de bedrijfsplanning.

 

3. Zo maak je grotere investeringen mogelijk op een vroeger tijdstip.

Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Want vaak vereist de marktontwikkeling dat nieuwe technologie wordt ingezet. Om met je bedrijf succes te hebben, moet je voortdurend investeren in moderne technologie. Maar voor de aanschaf ervan is kapitaal nodig en door de korte innovatiecycli zijn veel apparaten verouderd voordat ze zich uitbetalen. Door de kleine maandelijkse termijnen kun je investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip. Zo blijf je de concurrentie voor. 

 

Financieringsvoorbeeld:

Indien je bijvoorbeeld een pedicuremotor, salonapparatuur of behandelstoel van € 1250,00 aanschaft, vind je onderstaand een tabel met voorbeeldbedragen afhankelijk van de termijn: 

Investering: € 1250,00

 

 

Termijnbedrag* 

Rente 

Restwaarde 

15 maanden 

€ 109,28 

7,29% 

12%

24 maanden 

€ 73,30 

4,89% 

12%

30 maanden 

€ 62,51 

4,17% 

7,5%

36 maanden 

€ 52,47 

3,50% 

7,5%

42 maanden 

€ 46,77 

3,12% 

7,5%

48 maanden 

€ 42,57 

2,84% 

5%

54 maanden 

€ 40,02 

2,67% 

5%

60 maanden 

€ 37,92 

2,53% 

5%

* deze berekening is indicatief, en kan per situatie afwijken o.b.v. de rentestand 

 

  •   Administratiekosten zijn in deze bedragen verwerkt; er komen dus geen extra kosten bij.

  •  Incasso door Grenke geschiedt maandelijks vooraf.

  •  Tijdens kantooruren binnen 20 minuten geregeld.

  •  Je bedrijf dient minimaal 1 jaar te zijn ingeschreven bij de KvK.