NSK Contra-Angle hoekhandstuk 200.000 rpm

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

Met een NSK Contra-Angle hoekhandstuk kun je uiterst nauwkeurig en snel werken. De behandeling van bijvoorbeeld een likdoorn gaat razendsnel, zonder trillingen ondanks het hoge toerental. - miniatuurkop - max 200.000 t p/m - single spray - 1:5 opbouwende snelheid.

De contra-angles worden gekenmerkt door een handzaam, lichtgewicht handstuk, een rotatiesnelheid van 200rpm en een trillingsvrije behandelmethode. Deze kenmerken bevorderen een snelle, nauwkeurige behandeling van eelt en likdoorns maar ook van de nagel en de nagelomgeving.

Uitstekende stabiliteit en duurzaamheid. De efficiëntie en slijtvastheid van de contra-angle worden aanzienlijk verhoogd door het gebruik van keramische lagers. Deze veroorzaken minder wrijving, zijn 25% harder en 2 keer lichter dan de conventionele, stalen lagers. 

Clean Head System. Voorkomt automatisch dat vloeistoffen en andere verontreinigingen in het handstuk terecht kunnen komen. 

Microfilter. Voorkomt dat deeltjes het watersproeisysteem binnendringen om te allen tijde een optimale watersproeikoeling te garanderen. 

Titanium buitenkant. De buitenste delen van de contra-angle zijn gemaakt van een licht maar bijzonder sterk type titanium. Het licht gewicht handstuk voorkomt vermoeidheid in spieren en gewrichten. Veroorzaakt geen allergieën. Mag gereinigd worden in de autoclaaf. 

Single Water Spray. Verkoelt effectief het oppervlak van de boor voor een koelend effect.

DURACOAT. Verbetert de duurzaamheid en zorgt voor een glad, krasbestendig oppervlak dat prettig in de hand ligt.

Past op een deelbaar handstuk.

Specificaties

 • Art.nr.

  B65065-67

 • Merk

  NSK-NWT

 • Gewicht

  0.30 kgs

Related products

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in