Volatile Giraffe

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

Stop de knuffel 1,5 minuten in de magnetron (uitgaande van 800 Watt) en hij blijft heerlijk warm. Ter verkoeling doe hem 3 uur in de diepvries (in een plastic zak) en hij koelt je lekker af.
Let op dat de knuffel op een schone plaat of bord wordt gelegd.
Dit product is uitgebreid getest op veiligheid en complicaties. Volgens de BS EN71-1/2/3 standaard en is veilig voor kinderen van elke leeftijd. De gebruikte materialen zijn geschikt voor de magnetron.

Kun je de warmteproducten wassen?

De meeste warmteproducten zijn alleen met de hand afneembaar (Let op dat de vulling droog blijft). Gebruik een warme vochtige doek. Zorg ervoor dat het warmteproduct volledig droog is voordat je hem weer in de magnetron verwarmt. Bij sommige warmteproducten is het zakje met graankorrels uitneembaar. Is dit het geval dan kunt u de hoes of knuffel wassen op 30 graden op de hand.

Mijn warmteproduct is iets vochtig wanneer ik hem voor de eerste keer uit de magnetron haal.

Dit is volstrekt normaal. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de kwaliteit van de stof kan het warmteproduct de eerste keren wat vochtig zijn. Dit moet verdwijnen na twee of drie keer.

Hoe kan ik de geur weer terugkrijgen?

De geur van lavendel of mint blijft zeer lang aanwezig, maar zal op den duur verminderen. Warm het product op zoals gebruikelijk en druppel daarna enkele druppels Volatile lavendelolie of mint op het product en hij ruikt weer heerlijk. Het is echter wel zo dat u de olie een dag of drie moet laten intrekken voor u hem weer verwarmt.

Hoe lang blijft een product warm?

Een product blijft warm voor meer dan 45 minuten, in een bed langer dan een uur.

Ik heb geen magnetron, hoe verwarm ik een product?

leg het product op een radiator van de centrale verwarming of op de boiler. Zodra het product warmer is dan de lichaamstemperatuur werkt hij effectief.

Ik heb veel last van allergieën.

Gedroogde lavendelbloemen of mint is niet schadelijk voor de meeste mensen, alhoewel we medisch advies aanraden bij slechte medische condities.

Kan ik een warmteproduct laten bevriezen?

Stop hem in een diepvrieszak ( om hem droog te houden) en vries hem in voor minimaal 3 uur. Ideaal voor zwellingen, kneuzingen maar ook om de temperatuur laag te houden bij hoge koorts.

Hoelang blijft een warmteproduct goed?

Een warmteproduct kan vele malen verwarmd worden, mits gebruikt volgens de voorschriften van de fabrikant heb je er veel plezier van.

De warmteproducten horen opgewarmd te worden op een SCHONE onderplaat. Als het product in aanraking komt met overgebleven etensresten kunnen er brandgaatjes ontstaan.

Specificaties

 • Art.nr.

  4260101891174

 • Actieproduct

  Nee

 • Merk

  Volatile

 • Toepassing

  Verkoop

 • Inhoud

  1st

 • Gewicht

  1.00 kgs

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in