Van 8-14 juli 10% korting op bijna alles! En ook nog eens 20% korting op Mariotti Motoren!

Aceton 5ltr

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Nu besteld, maandag verzonden
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

Aceton is een effectief oplosmiddel voor nagellakken, het verwijderen van vernis, vetvlekken en een aantal verf- en lijmsoorten.
Aceton (ook bekend onder de namen dimethylketon, DMK en propanon) is een kleurloze vloeistof die veel als oplosmiddel wordt gebruikt (o.a. nagellakremover).

Aceton is een heldere en vluchtige vloeistof. Aceton is een effectief oplosmiddel voor cellulose acetaat (nagellak), het verwijderen van vernis, vetvlekken en een aantal verf- en lijmsoorten. Aceton (ook bekend onder de namen dimethylketon, DMK en propanon) is een kleurloze vloeistof die veel als oplosmiddel wordt gebruikt (o.a. nagellakremover). Wees u bewust dat aceton zéér vluchtig is en houdt in alle vormen rekening met de risicovolle acetondamp boeven flessen, doekjes, bekers en schaaltjes

Bij gebruik op nagels kan aceton de nagel en de nagelriemen ontvetten en uitdrogen. Pas bij wondjes. Gebruik voor verwijdering van nagellak bij voorkeur de nagellakremover met aceton of zelfs de nagellakremovers vrij van aceton.

Ingrediënten
Aceton (CAS 67-64-1)

Algemeen
- licht ontvlambare vloeistof en damp
- Veroorzaakt ernstige oogirritatie
- Kan slaperigheid veroorzaken
- kan duizeligheid veroorzaken
- Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken
- Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.
- Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen


Producent : Reijmerink 's-Graveland
UN 1090
 

Specificaties

 • Art.nr.

  8718692860124

 • Actieproduct

  Ja

 • Merk

  Reymerink

 • Toepassing

  Salon / cabine

 • Inhoud

  5 liter

 • Gewicht

  5.00 kgs

Related products

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in