Permanent Make-up

Permanent Make-up

Permanent Make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanent Make-up blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

  • Sorteren:
Ecuri Brow Meter 50st
Ecuri brow stamcel activator after care lotion
Ecuri Burgundy 10ml
Ecuri Derma Medical I
Ecuri Derma Medical III
Ecuri Derma Medical III adapter
Ecuri Derma Medical IV
Ecuri Earl grey 10ml
Ecuri Earl grey 3ml
Ecuri Eyeliner fixer 10ml
Ecuri hair rescue eyebrow lotion 5ml
Ecuri hair rescue scalp lotion 100ml
Ecuri houder voor 9 cups, klein
Ecuri houder voor hoekhandstuk
Ecuri Lip 256 3ml
  • Sorteren:
Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in

Filteren

Categorie
Kleur
Toepassing
Prijs
1.08

tot

3250
Merk
Garantie