Donderdag 26 mei zijn wij in verband met Hemelvaartsdag gesloten. Vanaf vrijdag 28 april worden orders weer verwerkt en is de showroom open.

Permanent Make-up

Permanent Make-up

Permanent Make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanent Make-up blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

  • Sorteren:
Ecuri Brow Meter 50st
Ecuri brow stamcel activator after care lotion
Ecuri Burgundy 10ml
Ecuri Derma Medical I incl. hoekhandstuk - SHOWMODEL
Ecuri Derma Medical III
Ecuri Derma Medical IV
Ecuri Eyeliner fixer 10ml
Ecuri hair rescue scalp lotion 100ml
Ecuri houder voor 9 cups, klein
Ecuri houder voor hoekhandstuk
Ecuri Lip 256 3ml
Ecuri Magic Styl'o nr. 661
Ecuri Magic Styl'o nr. 663 Fresh Rasberry
Ecuri Magic Styl'o nr. 881
Ecuri Magic Styl'o nr. 887
  • Sorteren:
Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in

Filteren

Categorie
Kleur
Toepassing
Prijs

tot

Merk
Garantie