Over Arrancar

Arrancar is ontstaan vanuit de praktijk voor pedicure en beauty waardoor we je uitstekend kunnen adviseren op het gebied van voetverzorging en schoonheid. In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 10000 artikelen. We leveren alle bekende merken, tegen eerlijke prijzen. Daarnaast zijn ook onze opleidingen een begrip in de regio. We geven in totaal meer dan 50 opleidingen en cursussen op onze locatie in Heerlen!

De belangrijkste opleidingen die we geven zijn: pedicure (voetverzorger), medisch pedicure en schoonheidsspecialiste. De meeste cursisten komen uit de regio Limburg/ Parkstad/ Maastricht/ Sittard, maar webinars genieten landelijke belangstelling.

Voor de schoonheidsverzorging hebben het dealerschap voor Zuid-Nederland van Dr. Belter, een bijzonder mooie lijn, met de prettige eigenschap dat er geen contracten over minimum afnamen te hoeven worden afgesloten! Daarnaast zijn merken als Monteil Paris, Bio Balance, Courtin, Refectocil, Orenna en vele anderen onderdeel van het aanbod voor beautyspecialistes.

Ons assortiment voor de voetverzorging bestaat onder andere uit productlijnen van HFL, Gehwol, Samenwerkende Pedicures, Laufwunder, Busch, Corio Instrumenten en Camillen 60.

Daarnaast besteden wij ook de nodige aandacht aan specialisaties, zoals wimperextensions, harsen, PMU, Electrisch ontharen en nog veel meer. Merken als Sterex, Ecuri, Blink, Clean & easy en Depileve zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod.

Last but not least is het natuurlijk mogelijk om de salon helemaal af te maken met onze complete inrichtingen (stoelen, motoren, tabourets, tafeltjes en apparatuur). Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten van Namrol, Mariotti motoren, Hadewe, Weelko en veel meer.

arrancar mya

Welkom, Log in