Donderdag 26 mei zijn wij in verband met Hemelvaartsdag gesloten. Vanaf vrijdag 28 april worden orders weer verwerkt en is de showroom open.

Mesotherapie

Mesotherapie

Deze nieuwe generatie Pistor, ontwikkeld door Dr. Michel Pistor, maakt het mogelijk om cross-linked en noncross-linked hyaluronzuur en vitaminecocktails in de huid aan te brengen. Door deze computergestuurde gun wordt het uitvoeren van de therapie bijzonder eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten!

Er zijn een aantal manieren waarop een behandeling kan worden uitgevoerd:


crosslinked fillers Saypha (Princess)

Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk!

Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8 tot 10 maanden aan. Afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn! Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg zijn om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken

non-crosslinked fillers & cocktailmixen

Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde ‘cocktails’ is het mogelijk om ieder huidtype (en zelfs de haargroei!) een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat/ decolleté/ handen. De Pistor Eliance is ook hier zo in te stellen dat er op een nagenoeg perfecte manier gewerkt kan worden. 

  • Pagina 1 van 1
  • Sorteren:
BD Emerald injectiespuit 2ml 3 delig 10st
BD Emerald injectiespuit 5ml 3 delig 10st
Croma Hyaluron face mask, 8st
Naalden 27G 0,40 x 4mm, 100st
Naalden 30G 0,30 x 4mm, 100st
Pistor Eliance standaard/houder
Pistor mesogun SMPPE stabilisator 100st
Saypha hyaluron dermal filler 1ml
Saypha Hyaluron Dermal Rich 1ml
Saypha Hyaluron Dermal Volume 1ml
  • Sorteren:
  • Pagina 1 van 1
Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in

Filteren

Categorie
Toepassing
Prijs

tot

Merk
Garantie