Betaalmogelijkheden

1. iDEAL

iDEAL is een veilige betalingsmethode via internetbankieren voor je online aankopen.

- De online-aankoop wordt nog tijdens het bestelproces betaald.
- De betaling wordt meteen aan Arrancar bevestigd, waardoor je bestelling snel wordt geleverd.
- iDEAL is in Nederland gecertificeerd en voldoet aan de strengste normen inzake kwaliteit, veiligheid en gegevensbescherming.
- Je hoeft je niet extra te registreren of je creditcard te gebruiken. Je betaalt eenvoudig, veilig en snel met je eigen bankrekening.
- Zodra je naar de iDEAL betaalserver (van pay.nl) wordt gestuurd, heb je 10 minuten de tijd om de betaling uit te voeren zonder dat daarbij de bestelling geannuleerd wordt.

 

2. Bancontact / Mr. Cash

Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld af te halen. Mistercash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken. De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen door fraudeurs of andere kwaadwillenden.

 

3. PayPal

PayPal is een alternatieve methode om je aankoop te betalen. Ook hiermee is het mogelijk om op een veilige manier online te betalen. Met je PayPal account kun je kiezen of je met creditcard, bankpas of met je PayPal saldo wilt betalen. Wanneer je met PayPal™ betaalt, hoef je je geen zorgen te maken over onrechtmatige betalingen vanuit je account.

Indien je met PayPal™ wenst te betalen, kies dan bij de betalingsmogelijkheden voor PayPal en je wordt vervolgens naar paypal.com geleid om te betalen.

 

4. Cadeaubon

Het is mogelijk om bij ons een cadeaubon te kopen. Dit kan zowel 'fysiek' in de winkel alsook digitaal. Kies je voor een digitale cadeaubon, dan krijg je van ons een code. Deze code kun je inwisselen tijdens het afrekenen door deze in te voeren in het veld 'kortingscode' tijdens stap 1 van het afrekenen.

 

5. Op rekening (op aanvraag onder voorwaarden)

In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om het betalen op rekening te activeren voor je account. Dit doen we in overleg bijvoorbeeld bij grote organisaties als scholen, instituten met meerdere verstigingen enz. Het uitgangspunt hierbij is dat de persoon die de bestelling doet niet in de gelegenheid is om te betalen omdat deze afdelingen gescheiden zijn. Dit is dus absoluut een uitzondering en in duidelijk overleg.

 

Welkom, Log in