Wij gaan verhuizen! Vanaf 25 mei (na Pinksteren) vind je ons aan de Wijngaardsweg 22 in Heerlen. 22-24 mei zijn we gesloten.

Financiering

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt grotere aankopen ook eenvoudig financieren! Dankzij een samenwerking met Grenke, kunnen producten met een kostprijs vanaf € 500,00 voortaan gefinancierd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? Drie goede redenen waarom nanciering voor jou voordelig kan zijn:

 

1. Het helpt liquiditeit te behouden.

Financiering spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank, want een goed presterende salon heeft haar prijs. Financiering heeft daarentegen geen invloed op de kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast ook je balans niet.

De apparaten blijven namelijk eigendom van de finanancieringsmaatschappij zodat - anders dan bij koop - de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde niet in je nadeel verandert. Onder de streep betekent dit: je gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd je kredietwaardigheid, je balanscijfers en daarmee ook de rating van je bedrijf.

 

2. Biedt zekerheid op het gebied van planning.

Het financieren van innovatieve salonapparatuur/ inrichting betaalt zich uit. De reden hiervoor: je betaalt pas wanneer de technologie in je bedrijf zich uitbetaalt. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaal je regelmatige termijnen - met opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de apparatuur worden bereikt.

Zo breid je direct jouw investeringsmogelijkheden uit. De constante maandelijkse termijnen zijn een vast calculeerbare kostenpost in de bedrijfsplanning.

 

3. Zo maak je grotere investeringen mogelijk op een vroeger tijdstip.

Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Want vaak vereist de marktontwikkeling dat nieuwe technologie wordt ingezet. Om met je bedrijf succes te hebben, moet je voortdurend investeren in moderne technologie. Maar voor de aanschaf ervan is kapitaal nodig en door de korte innovatiecycli zijn veel apparaten verouderd voordat ze zich uitbetalen. Door de kleine maandelijkse termijnen kun je investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip. Zo blijf je de concurrentie voor.

Financieringsvoorbeeld:

Indien je bijvoorbeeld een pedicuremotor, salonapparatuur of behandelstoel van € 1250,00 aanschaft, vind je onderstaand een tabel met voorbeeldbedragen afhankelijk van de termijn: 

Investering: € 1250,00

 

 

Termijnbedrag* 

Restwaarde 

24 maanden 

€ 59,38 

€ 1,00

36 maanden 

€ 38,75

€ 1,00

48 maanden 

€ 31,13

€ 1,00

60 maanden 

€ 25,50

€ 1,00

72 maanden

€ 22,38

€ 1,00


* deze berekening is indicatief, en kan per situatie afwijken o.b.v. 
de rentestand. Bedragen exclusief BTW.

 

  •  Er worden bij ons géén administratiekosten berekend

  • De restwaarde is gesteld op € 1,00 (bij veel andere aanbieders is dit een bedrag tot 12% van de investeringswaarde)

  •  Incasso door Grenke geschiedt maandelijks vooraf.

  •  Tijdens kantooruren binnen 30 minuten geregeld.

  •  Je bedrijf dient minimaal 1 jaar te zijn ingeschreven bij de KvK. 

geld lenen kost geld

Welkom, Log in

Nieuwe klanten:
Maak hier een nieuw account aan.

Wel een account gehad, maar nog niet eerder bij ons besteld?
Maak hier een nieuw account aan.

Bestaande klanten:
Eerste keer op onze nieuwe site en wel eerder een bestelling geplaatst? Klik hier om je wachtwoord op te vragen.