Les Pieds Antidruktechniek & Praktijk 2e druk 2022

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Dit product wordt nageleverd
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

ANTIDRUKTECHNIEK & PRAKTIJK

Uitgave: 2e druk 2022 / Waarin opgenomen:
Specialistische kennis van dermatologie!

Wie anders dan u als voetzorgverlener weet beter hoe ongelooflijk belangrijk onze voeten zijn. Zo gauw er ook maar iets met de voeten aan de hand is komen het staan en gaan, die voor de mens zo onmisbaar zijn, in het gedrang en dreigt immobiliteit, met alle gevolgen van dien. Dit vakboek leert u het verantwoord toepassen van de vilttechniek die dient voor het ontlasten van diverse pijnpunten en drukplekken aan de voeten.

Besproken worden o.a. Anatomie & Pathologie van de huid, drukregulering bij risicovoeten, orthopedische afwijkingen aan de voet/tenen, herkenning van pasvormfouten aan het gedragen schoeisel en het aanbrengen van aanpassingen in het schoeisel, materiaalkennis, verwerking van vilt en de juiste toepassing van de techniek in de praktijk. Praktische tips, de voorbereiding, de nazorg, de voor- en nadelen van diverse materialen, indicaties en contra-indicatie zijn ook in dit vakboek niet vergeten!

Het boek is zeer praktijkgericht, rijk geïllustreerd met kleurenfoto’s. Geschikt als studieboek en/of als naslagwerk voor elke voetzorgverlener. Aantal pagina`s: 96 full colour met veel praktijkfoto`s. De door ons aangeboden lesstof is samengesteld volgens het Branche Kwalificatie Dossier Medisch Pedicure en de “Richtlijnen” van ProVoet voor het verkrijgen van het door de branche erkende certificaat “Specialistische technieken”.

Dit vakboek, boordevol praktijkvoorbeelden, mag in elke professionele voetverzorgingspraktijk niet ontbreken!!!

Specificaties

 • Art.nr.

  9789082852233

 • Actieproduct

  Nee

 • Merk

  Overig

 • Toepassing

  Salon / cabine

 • Inhoud

  1st

 • Gewicht

  1.00 kgs

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in