Les Pieds Orthesiologie & Praktijk 2021

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Dit product wordt nageleverd
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

Onder orthesiologie verstaat men de techniek die dient voor het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en het reguleren van de teenstand. Dit houdt in dat u een aantal behandelingen leert die voor veel mensen een verlichting teweeg brengen bij hun, veelal pijnlijke, voeten. In dit boek wordt speciaal het deskundig vervaardigen en leren toepassen van verschillende orthesen voor teenproblemen besproken. Er wordt uitleg gegeven dat elke orthese, ook voor drukontlasting, de teenstand beïnvloed. Ook het vervaardigen van een teenprothese komt aanbod. Een prothese is een lichaamsdeelvervangend hulpmiddel bijvoorbeeld na een teenamputatie dit om verdere teen- en voetproblemen te voorkomen. Dit boek gaat dieper in op de aandoeningen aan de voet en tenen, anatomie van de onderbeen- en voetspieren, anamnese en voetonderzoek, risicovoeten en richtlijnen, opstellen van een behandelplan, materiaalkennis en het vervaardigen en afwerken van diverse orthesen. Praktische tips, de voorbereiding, de nazorg, de voor- en nadelen van diverse materialen, indicaties en contra-indicatie zijn hierbij niet vergeten!
 

Ook dit boek is 100% praktijkgericht en rijk geïllustreerd met veel afbeeldingen en praktijkfoto`s in kleur. Het boek is geschikt als naslagwerk / studieboek voor nascholing, workshops en opleiding medisch pedicure. De door ons aangeboden lesstof is samengesteld volgens het Branche Kwalificatie Dossier Medisch Pedicure en de Richtlijnen van ProVoet voor het verkrijgen van het door de branche erkende certificaat "Specialistische technieken".

Aantal pagina`s: 68 full colour met veel praktijkfoto`s.

Specificaties

 • Art.nr.

  9789082852202

 • Actieproduct

  Nee

 • Merk

  Overig

 • Inhoud

  1st

 • Gewicht

  1.00 kgs

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in