Portable Hoogfrequent apparaat P-02

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Artikel wordt voor je besteld
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

Draagbaar hoogfrequent apparaat voor ambulant gebruik of als reserve in de salon.

Een compact formaat van de hoog frequent maar niet minder krachtig.  Een behandeling met de Hoog Frequentie desinfecteert de huid door middel van het ozonlicht, het ultieme apparaat om acne of onzuiverheden mee te bestrijden! De masserende werking van het Hoog Frequentie apparaat zorgt ervoor dat de huid de opname van de actieve werkstoffen sneller opneemt De huid wordt geprikkeld zich te verjongen en te herstellen. Rimpels en lijntjes verdwijnen en de huid wordt zichtbaar jonger. De hoog-frequent laat via een glazen elektronische buis stroom overbrengen op het gezicht wat zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging v.d. doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacterien. Bevat meerdere glazen buizen om verschillende behandelingen en delen in en rondom het gezicht te behandelen: - Champignonvormige kop: voor grotere delen in en rondom het gezicht, ideaal voor de directe methode - Lepelvormige kop: voor op het gezicht, ideaal voor de directe en indirecte methode - Ronde kleine kop: voor de acne behandeling, vonk methode De hoog frequent kunt u op 3 verschillende manieren gebruiken: directe methode, indirecte methode en de vonk methode - Indirecte methode: Bij deze methode houdt de cliënt de buis in de hand. De elektriciteit gaat vervolgens via de hand door het hele lichaam. De schoonheidsspecialist masseert vervolgens het gezicht van de cliënt. De massage wordt op deze manier intenser. - Directe methode: Bij deze methode wordt met behulp van de glazen buis met een spiraal of Z-beweging het gezicht van de klant gemasseerd. Wordt ook wel toegepast aan het einde v.d. behandeling om puistjes te voorkomen. - Vonk methode: Bij deze methode wordt met de glazen buis het ontstoken gedeelte van het gezicht aangeraakt. Het is normaal dat er vonken uit de glazen buis komen als het gezicht wordt aangeraakt.

Specificaties

 • Actieproduct

  Nee

 • Art.nr.

  20457

 • Gewicht

  0.50 kgs

 • Merk

  Weelko

 • Garantie

  1 Jaar

 • Afmetingen

  (BxDxH) 1 x 1 x 1cm

 • Type apparatuur

  Schoonheidsapparatuur

 • Plaatsing

  Losstaand

Related products

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in