Magnetic Fiber Coat Gel Cool Cover 15ml 104157

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Nu besteld, maandag verzonden
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

Fiber Coat is de universele Gel die de perfecte balans biedt tussen flexibiliteit en hardheid door de toegevoegde fiberdeeltjes. Te gebruiken op bijna iedere natuurlijke nagel.

VISCOSITEIT
Fibergel bevat naast een kruislinks bindende moleculaire structuur fiberdeeltjes waardoor de Gel steviger voelt tijdens de verwerking en tijdens het dragen. Je kunt hele dunne nagels maken die ongekend sterk zijn. Fibergel vloeit weinig tijdens de verwerking en laat zich heel precies verwerken. Door de kruislinks moleculaire structuur hecht Fibergel goed aan de natuurlijke nagel en is deze nog wel tot hoogglans te polijsten.

UITHARDING
Fibergel laat zich heel makkelijk en precies verwerken omdat de Gel minimaal vloeit tijdens de verwerking. De kans op lifting doordat de Gel de nagelriem raakt wordt hiermee beperkt. Je kunt Fibergel op verschillende manieren verwerken.

In lagen de nagel opbouwen totdat deze de gewenste vorm en bolling heeft. Bij deze methode breng je eerst tot 50% van de nagel Fibergel aan en nadat deze eerste laag is uitgehard breng je vanaf 75% van de nagel de tweede laag aan. Zo komt er op de bolling voldoende product. De laatste laag breng je aan vanaf de nagelriem.

Een andere manier van verwerking is om na de uitgeharde inpoetslaag een tweede dunne laag over de gehele nagel aan te brengen. Voordat je deze laag uithardt neem je opnieuw Gel met je penseel door de gel uit de pot te scheppen. Je hebt als je dit goed doet nu aan 1 kant van je penseel een bol Gel. Zet de schone kant van het penseel ter hoogte van de gewenste bolling op de nagel en rol de Gel van je penseel af. Nu ligt de massa al op de juiste plaats, verwerk de Gel verder zwevend met je penseel en laat deze langzaam vloeien zodat de nagel gelijkmatig vanaf de apex naar alle randen van de nagel afloopt. Hardt de nagel uit als je tevreden bent over het resultaat.

HECHTING
Fibergel hecht uitstekend zonder een Bond. Maar bij sommige klanten is het gebruik van Soft Bond Primer precies wat het verschil maakt tussen totaal geen lifting of een klein beetje lifting. Als je kiest voor Soft Bond Primer moet je nog steeds een eerste dunne “inpoetslaag” aan- brengen voordat je de Gel verder verwerkt.

MEY’S TIP
Fibergel is de makkelijkst te pinchen gel, hardt de gel 15 seconden uit in LED of 1 minuut in UV en breng de gewenste c-curve in de nagel door deze te pinchen, zo kun je nog meer sterkte en structuur creëren.

PROBLEMEN EN OORZAKEN
Fibergel is makkelijk te gebruiken en geeft in de regel een goed en duurzaam resultaat. Mocht je met Fibergel toch veel last hebben van lifting of breuken dan is de reden hiervan vaak te vinden in de technische verwerking van de Gel.

Let erop dat je Fibergel niet te dun aanbrengt, doordat de gel heel stevig is heeft deze ook de neiging om meer te plakken aan je penseel tijdens de verwerking. Als je dan te veel gaat “vegen” met je penseel kan het gebeuren dat de Fibergel applicatie te dun wordt op het stress punt. Controleer dit dus altijd voordat de klant naar huis gaat.

HANDIG OM TE WETEN
Bij Fibergel kun je iedere Top Gel gebruiken die je wilt. Alleen Supreme Finish is te hard waardoor de Top Gel kan gaan breken. Daarbuiten is iedere Top Gel, uit de pot of uit een flesje, te gebruiken.
 
UITHARDING
1 minuut in LED of 2 minuten in UV
 

Specificaties

 • Art.nr.

  8718634004562

 • Actieproduct

  Ja

 • Merk

  Magnetic

 • Toepassing

  Salon / cabine

 • Inhoud

  15ml

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in