Maandag 1 april zijn wij wegens Pasen gesloten, bestellingen worden vanaf dinsdag 2 april weer verwerkt. Fijne paasdagen!

Magnetic Tube Powergel Extender 50gr 104232

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Snelle bezorging door PostNL
  • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
  • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
  • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
  • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

De perfecte hybride tussen Gel en Acryl. De verwerking van Acryl met de uitharding op commando zoals Gel. Er is wel een vloeistof nodig om PowerGel goed te verwerken hiervoor kun je Alcohol 70% gebruiken of Prep & Wipe.

DO’S EN DON’TS
PowerGel geeft de perfecte balans tussen de verwerkbaarheid van Gel en Acryl. Hierdoor is dit product erg populair, met name voor de meer extreme vormen. Werk niet te dik, om warmteontwikkeling in de lamp te voorkomen. Je kunt PowerGel gebruiken op sjablonen, tips of op de natuurlijke nagel.

VERWERKING
PowerGel moet met een spatel uit de pot worden gehaald. Bij een nieuwe pot heeft zich op het oppervlak van de PowerGel een zweetlaagje gevormd dat erg kan plakken. Je kunt ervoor kiezen dit zweetlaagje met de spatel te verwijderen en weg te doen of om dit zacht door de PowerGel heen te spatelen. In beide gevallen wordt hierdoor de plakkerigheid verminderd. Breng de PowerGel aan op de nagel en verwerk dit met een penseel en vloeistof naar keuze (Alcohol 70% of Prep & Wipe). Hard het 1 minuut uit in LED of 2 minuten in UV.

TOPGEL AANBEVELING
Je kunt iedere Top Gel gebruiken om PowerGel mee af te werken en je kunt PowerGel ook tot hoogglans polijsten. De keuze voor de topgel is afhankelijk van de wens een hoog UV filter (Supreme Finish) te gebruiken of juist niet (Base & Topgel).

MEY’S TIP
Je kunt, wanneer je PowerGel verwerkt, kiezen voor synthetische penselen of penselen met echt haar zoals acryl- penselen. In alle gevallen maak je het penseel schoon met Prep & Wipe en conditioneer het haar van het penseel dan met een dunne Gel die je gebruikt om het haar in de gewenste vorm te krijgen en dus ook te houden.

HANDIG OM TE WETEN
PowerGel is verkrijgbaar in 7 kleuren.

Specificaties

  • Art.nr.

    8718634034064

  • Actieproduct

    Nee

  • Merk

    Magnetic

  • Toepassing

    Salon / cabine

  • Inhoud

    50gr

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in