ND - Yag Laser (tattoo verwijdering)

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Levering in overleg
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

De Behandeling

Het verwijderen van de tatoeage wordt uitgevoerd met de ND – Yag Laser. Deze innovatieve behandeling zorgt ervoor dat inktdeeltjes uit elkaar vallen en worden afgevoerd door het lichaam. De tattoo is over het algemeen net onder de opperhuid geplaatst. De Yag laser schiet razendsnel kleine lichtflitjes op uw tattoo. Hierdoor ontstaat er een witte waas op het behandelde gebied, ook wel ‘laser- of white snow’ genoemd. Het gaat hier om een lichte verbranding die binnen 20 minuten verdwijnt. Na de behandeling zal er binnen enkele dagen korstvorming over de tattoo ontstaan waarin een klein gedeelte van de inkt zich zal vestigen en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem. Dit gedeelte verlaat via de natuurlijke weg het lichaam. Het andere gedeelte van het pigment wordt direct afgebroken tijdens de behandeling. Na de behandeling wordt het behandelde gebied direct gekoeld en ingesmeerd met zalf. Vervolgens word het gebied goed verbonden.

Na ongeveer 1 week zal het resultaat zichtbaar worden. In de daaropvolgende weken zal de tattoo nog meer vervagen. Tussen de behandelingen moet minimaal 6 tot 8 weken zitten.

 

De behandeling kan zowel ingezet worden voor het verwijderen van tatoeages als pigment. Het apparaat is ontworpen om zich tevens op pigmentcellen te richten. Het apparaat veroorzaakt schade aan de cellen die pigment bevatten. Deze beschadigde cellen worden dan verwijderd en dit resulteert in het oplichten van de gepigmenteerde plaats. Na de behandeling zal een lichte roodheid en zwelling optreden. Dit verdwijnt na verloop van tijd. de pigmentatie kan de eerste week wat donkerder tot grijsachtig kleuren, om vervolgens na een tot twee weken te genezen.

De ND-Yag Laser heeft verschillende funtionaliteiten en is ook een ideaal apparaat om Carbon Peeling behandelingen mee uit te voeren.

 

Het Apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met de ND – Yag Laser. Het apparaat zend lichtflitsen uit, die de inktdeeltjes in de huid absorberen. Hierdoor valt de inkt in kleine delen uit elkaar en voert het lichaam deze inktdeeltjes door middel van het afweersysteem af. Het apparaat is ook uitermate geschikt om tatoeages die diverse kleuren bevat te verwijderen en de behandeling Carbon Peeling mee uit te voeren. Hiervoor gebruik je verschillende golflengtes. Met de verschillende koppen kun je ook moedervlekken verwijderen, de verwijdering van de wenkbrauw tatoeages ook wel PMU genoemd, huidverjonging, ouderdoms vlekken en Melasma verwijdering. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen door de gebruiksvriendelijke software.

 

Financiering / Break-even

De leaseprijs van deze machine, waarbij je na afloop van de lease eigenaar bent van het apparaat is er al vanaf € 135,00 per maand bij een looptijd van 6 jaar. Vraag naar de voorwaarden en meer informatie betreft leasing en behandelprijzen. De terugverdientijd van de Yag laser is relatief kort.

Specificaties

 • Actieproduct

  Nee

 • Art.nr.

  575873

 • Merk

  Overig

 • Garantie

  2 jaar

 • Afmetingen

  (BxDxH) 1 x 1 x 1cm

 • Type apparatuur

  Schoonheidsapparatuur

 • Plaatsing

  Losstaand

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in