Oil 'n More Urea 40%, 200ml

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

Oil 'n More Urea 25% en Oil 'n More Urea 40%

Urea of ureum is en natuurlijke lichaams eigen stof, dat geproduceerd wordt door de lever bij eiwitstofwisselingen. In creme en zalfjes wordt de ureum exact nagemaakt in het laboratorium en wordt veel toegepast bij huid en nagel verzorging. Ureum zorgt ervoor dat het dichte structuur van de hoornlaag wat losser wordt bij gebruik en zo dringt de ureum creme beter in de huid.

Hierdoor zorgt de ureum voor hydratatie waardoor droge huid afneemt. Tevens heeft ureum op de gevoelige en rode huid een gunstig effect en is een goed verzorgingsmiddel bij kalknagels.

De Oil 'n More Urea in combinatie met de Nigella Sativa en Magnesium sulfate zijn een krachtige combinatie bij het herstellen van de huid. Het zorgt voor hydratatie, verzorgt en is jeukstillend. Tevens mag de Oil 'n More Urea ook voor het lichaam gebruikt worden.

Advies gebruik bij droge huid:

Oil 'n More Urea 25% bij droge tot zeer droge huid. 2 tot 3 x daags goed insmeren en laten intrekken.

Oil 'n More Urea 40% bij droge tot extreem droge/gebarsten huid en verzorging bij kalknagels. Deze wordt geadviseeerd om 6 weken te gebruiken en af te wisselen met de Oil 'n More Urea 25%. Dus 6 weken 40% en daarna 6 weken 25%. Dit omdat de huid bij langer gebruik dunner kan worden. 2 tot 3 x daags goed insmeren en laten intrekken.

Advies gebruik bij kalknagels:

Oil 'n More Urea 40% bij kalknagel(s) gaat in combinatie met de Oil 'n More LILA serum en Oil 'n More Extra Formule. In de ochtend het LILA serum aanbrengen op de nagels en voeten. Vervolgens insmeren met Oil 'n More Urea 25% of Oil 'n More Urea 40%

In de avond eerst de LILA serum of de Extra Formule met een laagje Urea 40% op de nagel met een pleister er omheen. Dit heeft een goede werking en bevordert het herstel. Advies is om losse brokkelige nagelplaat/deeltjes voorzichtig weg te vijlen. Beter is om uw nagels eens in de 4 a 5 weken door de pedicure te laten fraizen

Bij irritatie tussen de tenen 2 x daags insmeren. 

Niet gebruiken bij open wond. Verkrijgbaar in tubes van 75ml en 200ml (salon)

 

 

Specificaties

 • Art.nr.

  8717953225919

 • Actieproduct

  Nee

 • Merk

  Oil 'n more

 • Toepassing

  Salon / cabine

 • Inhoud

  200ml

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in