Let op: in verband met Koningsdag zijn wij op zaterdag 27 April gesloten.

5-in-1: multitalent (magic glove/bio skin/smooth/scrub/Ultra

Graag inloggen of registreren om producten aan de winkelwagen toe te voegen.
Artikel wordt voor je besteld
 • Snelle bezorging door PostNL
 • Kies jouw bezorgmoment, ook in de avond
 • Leasing mogelijk op apparatuur en inrichting
 • Uitgebreid lesaanbod door vakdocenten
 • Deskundig advies telefonisch en in onze showroom

Artikel omschrijving

Magic gloves De handschoenen helpen bij het herstellen van de de elasticiteit van de huid en stimuleren de bloedcirculatie en de collageenvezels. Daarnaast zorgt de behandeling voor een betere opname van actieve ingredienten in de huid. Draagt tevens bij aan vermindering van pigmentvlekken door middel van exfolierende massage. Bio skin smoother Deze smoother produceert microstroompjes die helpen de huid te verzachten en rimpels, littekens en onefenheden te verminderen. Skin scrubber 1. Reinigen Het handstuk van de skinscrubber ziet er uit als een spatel. Door middel van ultrasonische geluidsgolven (trillingen) wordt overtollig vuil en talgvet verwijderd uit de opperhuid. Hierdoor wordt de huid zeer intensief gereinigd. 2. Insluizen werkstofen Door het handstuk plat op de huid te leggen, leent deze scrubber zich ook uitstekend om werkstoffen mee in de huid te masseren. Voorbeelden zijn de behandeling van acné en als anti-aging behandeling. Het resultaat is direct zichtbaar! De skin scrubber biedt een volstrekt veilige en pijnloze behandeling met als resultaat een perfecte fysiologische huidregeneratie. Ultrasound De ultrasoundbehandeling zorgt er in de eerste plaats voor dat de tussenruimten tussen de cellen wijder worden, waardoor afvalstoffen en beter afgevoerd kunnen worden. Tevens worden werkstoffen en beter opgenomen. Daarnaast kan de huid na de behandeling zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen en zich verbetert, maar ook de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen en naar de cellen wordt verbeterd. De huid wordt geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Verbetert de kleur en de beschadigde huid Masseert de huid waardoor deze de werkstoffen beter absorbeert. Verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de stofwisseling  Oogzakken en donkere kringen onder de ogen worden bestreden. Ideaal voor acné behandelingen Galvanic Het apparaat werkt met behulp van positieve en negatieve zwakstroom en past zich automatisch aan de behoeften van de huid aan. Het werkt in com- binatie met positieve en negatieve geladen werkzame stoffen. Deze sto en worden door middel van de galvanische stroom (pijnloos!) diep in de huidlagen gebracht. Het apparaat heeft dus een insluizende werking.

Specificaties

 • Actieproduct

  Nee

 • Art.nr.

  F-330

 • Gewicht

  4.60 kgs

 • Merk

  Overig

 • Garantie

  1 Jaar

 • Afmetingen

  (BxDxH) 49,5x48,5x22,5

 • Type apparatuur

  Schoonheidsapparatuur

 • Plaatsing

  Losstaand

Related products

Afbeelding
Arrancar in het kort

In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken op het gebied van pedicure, manicure beauty/ schoonheid en wellness, tegen de meest vriendelijke prijzen. Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop.

Financier nu je complete saloninrichting!

Je kunt bij Arrancar niet alleen terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen; je kunt voortaan ook financieren! Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,00 voortaan gehuurd worden. Maar welke voordelen biedt leasing? 

Lees verder

Welkom, Log in